Οι καλές μεταγραφές και ο ρόλος του Μαρτίνς

Οι καλές μεταγραφές και ο ρόλος του Μαρτίνς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ενισχύσει την ομάδα με πολύ καλούς παίκτες πριν βγει ο Μάιος. Μεγάλη υπόθεση το σωστό τάιμινγκ καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει στο Ζέεφελντ έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στην διάθεση του.

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο εξελίξεις για τον Ολυμπιακό με τις «μηχανές» των ερυθρόλευκων να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς. Οι πειραιώτες δείχνουν με τις κινήσεις που κάνουν πως είναι αποφασισμένοι να έχουν «κλείσει» σημαντικά μεταγραφικά «μέτωπα» πριν από την αναχώρηση της ομάδας του λιμανιού για το Ζέεφελντ στις 25 Ιουνίου.

Κι αυτό ακριβώς είναι το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που θα επιτρέψει στον προπονητή των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει με άνεση στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού.

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Σάνιν Πρίσιτς κάνοντας μια σημαντική υπέρβαση για να εντάξουν τον 25χρονο Βόσνιο στο δυναμικό τους. Την ίδια στιγμή έχουν «κλειδώσει» την συμφωνία για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη και ενημέρωσαν τον Γιαννιώτη πως θα γυρίσει στου Ρέντη μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με τον Ατρόμητο.

Στο μεγάλο εξετάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την απόκτηση του νεαρού στόπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανου Ευαγγέλου ενώ βέβαια δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές. Ο λόγος φυσικά για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και του Μαντί Καμαρά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο σχεδιασμός των ερυθρόλευκων για την δημιουργία μιας νέας ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι σε σωστό δρόμο και από πλευράς επιλογών αλλά και από πλευράς τάιμινγκ.

Και το τάιμινγκ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, είναι αυτό που απασχολεί όλους τους προπονητές και όχι άδικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος βλέποντας τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ενισχυθεί πολύ στα άκρα της επίθεσης, στον άξονα της μεσαίας γραμμής και φυσικά στα γκολπόστ και τώρα φορτσάρει για την υπόθεση του βασικού στόπερ και του σέντερ φορ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα απόκτησης κεντρικού αμυντικού και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον Μολέντο.

Αυτό σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την δυνατότητα να δουλέψεις στο Ζέεφελντ έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στην διάθεση του και μάλιστα πρόσωπα που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Κι εδώ βέβαια μπαίνει στο «κάδρο» ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, ο οποίος καλείται να «χτίσει» μια νέα ομάδα. Ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα περάσει την φιλοσοφία του στη νέα ομάδα, αυτός θα δώσει ρόλους και κατευθύνσεις.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων έχει κάνει καλές μεταγραφές και μάλιστα χωρίς χρονοτριβές δείχνοντας την επιθυμία που υπάρχει για να γίνουν όλα σωστά. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει στο μεγάλο λιμάνι από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκαν τα πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εφαρμογή του πλάνου και αυτό έχει επισημάνει στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Μαρτίνς άλλωστε έχει καθημερινές συναντήσεις με την διοίκηση των πειραιωτών και σ’ αυτές τις συναντήσεις λαμβάνονται πολλές σημαντικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό πως έχει κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις πριν ακόμα βγει ο Μάιος. Με αυτό τον τρόπο ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα έχει την άνεση να δουλέψει όπως ακριβώς επιθυμεί από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ