Παναθηναϊκός : Κανένα «στοπ» Πιεμπονγκσάντ σε Δώνη, απαντάει άμεσα ο έμπειρος τεχνικός

Παναθηναϊκός : Κανένα «στοπ» Πιεμπονγκσάντ σε Δώνη, απαντάει άμεσα ο έμπειρος τεχνικός

Ο 49χρονος προπονητής δεν έχει κάποια ενημέρωση ότι ο Ταϊλανδός… φρενάρει την πρόσληψή του. Πρόταση από το εξωτερικό, είναι ο μόνος λόγος να χαλάσει η δουλειά.

Ο Νίκος Νταμπίζας τρέχει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, παρουσιάστηκε μόνος του και μίλησε πριν λίγες μέρες, αλλά το περίεργο είναι ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ορισμένοι έχουν συνδυάσει το γεγονός με το ενδεχόμενο να καταλήξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια της «Pan Asia». Δεν έχει σχέση, όμως, αυτό. Όπως δεν έχουν βάση και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να ζητάει από τον Γιάννη Αλαφούζο να μην βιαστεί στο θέμα του προπονητή. Άρα, να βάζει κι ένα «στοπ» στην έλευση του Γιώργου Δώνη. Είναι λογικό, εφόσον αναλάβει ο Ταϊλανδός να θέλει να έχει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά ο νυν μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να περιμένει έως μέσα ή τέλος Ιουνίου και να έχει την ομάδα στα δύο σημαντικά πόστα ακέφαλη. Ειδικά τώρα που πρέπει να δοθεί μάχη για να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στο ρόστερ.

Μ’ αυτό το σκεπτικό ο Αλαφούζος και κυρίως ο Νταμπίζας προχωρούν την υπόθεση του 49χρονου τεχνικού. Ο Δώνης παραμένει στη Λάρισα (ανά τακτά διαστήματα παραθερίζει και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, όπου βρίσκεται συγγενικό του πρόσωπο) κι έχει συχνή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις και είναι ένας από τους λόγους που συζητά να καθίσει στον «πράσινο» πάγκο. Στις όποιες επαφές έχουν γίνει, αλλά και στη συνάντηση που είχε με τον Αλαφούζο, δεν διαπίστωσε ότι υπάρχει διάθεση να μην προχωρήσει η συνεργασία, επειδή μεσολάβησε ο Πιεμπονγκσάντ. Το αντίθετο. Ο Νταμπίζας ζητάει το αργότερο έως το τέλος του μήνα να έχει την απάντηση του Δώνη.

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να απαντήσει θετικά ο Δώνης. Ο μόνος λόγος που διακρίνεται για ενδεχόμενη αρνητική τροπή, είναι να έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Έχει δεχθεί κρούσεις ο Δώνης και περιμένει. Αν δεν προκύψει κάτι επίσημο άμεσα, τότε την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη ο Δώνης θα πει «ναι» στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η επιθυμία του να εργαστεί στο «τριφύλλι» και μόνο μία καλή πρόταση θα τον κρατούσε μακριά.

Εκτός από τη θέλησή του να καθίσει στον πράσινο πάγκο (γι’ αυτό κι έχει ρίξει σε μεγάλο βαθμό το κασέ του) και την παρουσία του Νταμπίζα, ένας ακόμα λόγος που κάνει θετικό τον Δώνη είναι ότι ο Αλαφούζος κάνει πράξη όσα του είχε υποσχεθεί στη μεταξύ τους συνάντηση, ότι θα επιδιώξει να διατηρήσει μία σχετική ομαλότητα στον σύλλογο με τις πληρωμές. Ο Δώνης παράλληλα κατανοεί τη δυσκολία να μείνουν ορισμένοι παίκτες, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση η έλευσή του στον Παναθηναϊκό θα έχει ξεκαθαρίσει έως την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ