Φουλάρει για τρεις προσθήκες η ΑΕΚ

Φουλάρει για τρεις προσθήκες η ΑΕΚ

Στην Ένωση προχωρούν για να κλείσουν πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία έναν φορ, έναν εξτρέμ αλλά και έναν «κόφτη», έπειτα από τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ διοίκησης και Ουζουνίδη.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τέθηκαν επί τάπητος και τα μεταγραφικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την Ένωση, τα οποία σύντομα αναμένεται να μπουν σε φάση υλοποίησης.

Όπως συζητήθηκε πριν από δύο μέρες στο Μαρούσι, η ΑΕΚ βάζει μπροστά για έναν εξτρέμ με χαρακτηριστικά την ταχύτητα και το γκολ, έναν φορ με χαρακτηριστικά Αραούχο, αλλά και έναν μέσο. Που θα έχει την ικανότητα να αγωνιστεί κυρίως ως «κόφτης» και να προσθέσει στην ομάδα ύψος. Στοιχείο που έχει εντοπίσει ο Ουζουνίδης πως λείπει από τον άξονα της Ένωσης.

Και οι τρεις περιπτώσεις που προαναφέραμε αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο από αύριο. Όταν και θα τρέξει για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μετά το τριήμερο χαλάρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την προσθήκη του άξονα που φαίνεται να «κλειδώνει», η κίνηση από πλευράς ΑΕΚ θα γίνει ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης Κονέ. Που έπειτα και από τη σύμφωνη γνώμη του Ουζουνίδη, θα γίνει προσπάθεια να μείνει στην Ένωση. Κάτι που αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα, αφού στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκαθαρίσουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο, που θεωρείται κομβικό ενόψει της νέας σεζόν. Μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει επιπλέον προσθήκη και εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ