Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ»

Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ»

Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη αποκαλύπτει πώς χάλασε η μεταγραφή του στην Ενωση. «Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς! Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη με δηλώσεις  του στην πατρίδα του αποκάλυψε ότι χάλασε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς η Ενωση δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στον ίδιο και στον ατζέντη του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε».

Ο ατζέντης του από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Η μεταγραφή του Κάιπερς στην Ενωση σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, αλλά και ατζέντης του ναυαγεί οριστικά, παρότι ο Εργοτέλης είχε δώσει τα χέρια με τους Κιτρινόμαυρους. Ο Βέλγος στράικερ φέτος πραγματοποίησε μια σπουδαία χρονιά και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 22 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ