Tετραετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές απολαβές στον Κάιπερς

Tετραετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές απολαβές στον Κάιπερς

Συμβόλαιο πολύ πάνω από τις ετήσιες απολαβές του Βέλγου φορ στον Εργοτέλη (25.000 ευρώ) προσφέρει η Ένωση, όπως προκύπτει από το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

Παρά τα όσα βγήκαν από την μεριά του μάνατζερ του Ούγκο Κάιπερς αλλά και του ίδιου του παίκτη στα ξένα Μέσα σχετικά με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η υπόθεση για την Ένωση τρέχει κανονικά.

Άλλωστε όπως τόνισε και ο Εργοτέλης με επίσημη ανακοίνωσή του, δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς και επικοινωνιακά παιχνίδια, αφού η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει για την πώληση του παίκτη είναι η ΑΕΚ! Που ήδη έχει καταβάλλει 300.000 ευρώ. Εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το συμβόλαιο που προσφέρει η ΑΕΚ στον Κάιπερς, αυτό είναι τετραετές και όχι τριετές. Η Ένωση πιστεύει στον ταλαντούχο φορ και έτσι του προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές που κυμαίνονται σε πολύ υψηλότερα νούμερα από τις 25.000 ευρώ που λάμβανε φέτος στον Εργοτέλη.

Μιλάμε δηλαδή για μια πρόταση που μοιάζει απόλυτα λογική για τα δεδομένα της μεταγραφής και που εξασφαλίζει στον Κάιπερς πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με όσα έπαιρνε μέχρι σήμερα. Με την εν λόγω αύξηση να μην αφορά όπως προκύπτει από την ΑΕΚ σε μια διαφορά δύο, τριών ή… πέντε χιλιάδων ευρώ, αλλά πολλών περισσότερων.

Στην Ένωση εκτιμούν πως η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο με τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι κοντά σε τελική συμφωνία. Αφού ως τέτοια λογίζεται ο Εργοτέλης και όχι ο μάνατζερ του παίκτη, που έχοντας δει ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Κάιπερς (όπως του Ολυμπιακού) αποφάσισε να βγάλει τον Βέλγο φορ σε… πλειστηριασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ