Χαμός στον ΟΦΗ: Οι οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο και τα «έψαλαν» σε Νταμπράουσκας και Βούρο (vids)

Χαμός στον ΟΦΗ: Οι οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο και τα «έψαλαν» σε Νταμπράουσκας και Βούρο (vids)

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ έπειτα από την απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα...

Η άσχημη εικόνα και τα ανεπιτυχής αποτελέσματα συνεχίζονται για τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς αυτή την φορά να μένουν στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών των Κρητικών, οι οποίοι μετά το τελικό σφύριγμα βρέθηκαν στο αγωνιστικό χώρο, έχοντας έναν έντονο διάλογο με τον τεχνικό της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας αλλά και τον αρχηγό, Πραξιτέλη Βούρο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήρε το ντέρμπι των γυναικών ο Παναθηναϊκός – Δεν κέρδισε τον αθέμιτο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι έχουν να «γευτούν» την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταίο τρίποντο για τον ΟΦΗ ήτα αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:
22/10 Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0
30/10 ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2
06/11 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1
11/11 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών και έδειξε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα:

«Δεν έχει σημασία το πως πήγε το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι το παιχνίδι πήγε 1-1 στο τέλος ξανά. Για παράδειγμα, με τον Πανσερραϊκό χάσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτό ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά δεν το συνεχίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σκοράραμε ένα ωραίο γκολ κάναμε φάσεις αλλά δεν το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε σαν να μην είχαμε ενέργεια και να μην είχαμε επανέλθει από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε απουσίες αλλά δεν έχει σημασία, δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει οι παίκτες που παίζουν να μπορούν να μας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ