ΠΑΟΚ : Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Λέοβατς

ΠΑΟΚ : Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Λέοβατς

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις επαφές της Ριέκα με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς.

Ο Μαρίν Λέοβατς πήγε τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα. Τώρα ο δανεισμός ολοκληρώνεται, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, ο οποίος όμως δεν τον έχει στα πλάνα του και παρότι οι Κροάτες τον θέλουν πίσω το θέμα παραμένει στον «αέρα».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Λέοβατς για την επόμενη χρονιά, αλλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Η Ριέκα τον θέλει, αλλά πρέπει να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα που είχε βάλει ο ΠΑΟΚ όταν τον έδωσε δανεικό. Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις των Κροατών με τον Δικέφαλο για την απόκτηση του παίκτη σε χαμηλότερη τιμή από τη ρήτρα που είχε μπει. Προς το παρόν ο Λέοβατς παραμένει στον «αέρα» καθώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στη Ριέκα και έτσι η κροατική ομάδα τον έχει σύμμαχο στις επαφές που γίνονται, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποδεσμεύσει τον διεθνή αριστερό μπακ χωρίς να αποζημιωθεί. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις αφού η Ριέκα θα έχει περισσότερα χρήματα στα ταμεία της καθώς θα παραχωρήσει τον Φίλιπ Μπράνταριτς στην Μπράγκα έναντι περίπου 6 εκ. ευρώ.

Έτσι και τον ΠΑΟΚ θα μπορεί να καλύψει στις απαιτήσεις του, αλλά στον Λέοβατς θα μπορεί να δώσει συμβόλαιο με όσα χρήματα έπαιρνε στον Δικέφαλο, δηλαδή κοντά στις 500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ