Λουτσέσκου: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι»

Λουτσέσκου: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον ΠΑΟΚ να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Παναιτωλικό και να παίρνει τη νίκη με 2-1, ωστόσο δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο Λουτσέσκου στέκεται στο αποτέλεσμα, αλλά όχι στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ο «άγνωστος» έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη: Ο άντρας που τη «σημάδεψε» πριν το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: 

«Ένας κύκλος έκλεισε, με τα αποτελέσματα που καταφέραμε στα συνεχόμενα παιχνίδια είμαστε ευχαριστημένοι από ό,τι πετύχαμε. Είμαι 70% ευχαριστημένος σήμερα από το αποτέλεσμα, ένα 30% δεν με ευχαριστεί κυρίως από τη διαχείριση στα τελευταία λεπτά. Χάσαμε μπάλες και ο Παναιτωλικός πήγε στην επιθετική μετάβαση.

Η σωματική κόπωση συνδέεται και με την πνευματική, θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκοράρεις σε ό,τι ευκαιρία σου δίνεται ειδάλλως καταλήγεις σε μία κατάσταση που έχεις άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, κάποιος φόβος σε ποδοσφαιριστές για να μην κάνεις λάθος και δεχθείς γκολ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ