Γιοβάνοβιτς: «Όταν πηγαίνεις στη διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία»

Γιοβάνοβιτς: «Όταν πηγαίνεις στη διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά μίλησε για την ηρεμία που είχε η ομάδα του, ακόμη και όταν δεν είχε βρει γκολ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με τον Μαντσίνι, να δίνει τη λύση για το 1-0 των «πρασίνων» και τον Γιοβάνοβιτς να δηλώνει εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε την ομάδα του να παίρνει την 6η συνεχόμενη νίκη και να πηγαίνει στη διακοπή των εθνικών ομάδων στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 4-4: Απίθανη ματσάρα στο «Stamford Bridge» αλλά χωρίς νικητή

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού:

«Ναι χρειάστηκε υπομονή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κηφισιά μπορεί να αμυνθεί καλά και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιτεθήκαμε υπομονετικά, ψάχναμε το γκολ με διαφορετικούς τρόπους. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα, για να είμαστε ψύχραιμοι και παρότι δεν είχαμε το υπέρ μας σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι τα καταφέραμε».

Για την ψυχολογία με την οποία πάει η ομάδα στη διακοπή: «Είναι σημαντικό να πάμε στη διακοπή με ηρεμία για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε στο επόμενο μπλοκ παιχνιδιών με οκτώ ματς σε 24 μέρες με στόχους σε τρεις διοργανώσεις. Όταν πηγαίνεις σε μια διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ