Ο Μπρούνο Γκασπάρ ζήτησε να φύγει από τη Φιορεντίνα,οι Ιταλοί θέλουν Βούκοβιτς, προσφέρουν και Μάξι Ολιβέρα!

Ο Μπρούνο Γκασπάρ ζήτησε να φύγει από τη Φιορεντίνα,οι Ιταλοί θέλουν Βούκοβιτς, προσφέρουν και Μάξι Ολιβέρα!

Να πάρει μεταγραφή ζήτησε από τη διοίκηση των Βιόλα ο Μπρούνο Γκασπάρ, με τη διοίκηση της Φιορεντίνα να ενδιαφέρεται για τον Βούκοβιτς και να βάζει στο «πακέτο» και τον Ουρουγουανό μπακ, Μάξι Περέιρα!

Το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό και στο Μεγάλο Λιμάνι περιμένουν προτάσεις. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στοχεύσει στον παίκτη που επιθυμεί να αποκτηθεί: Τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο 25χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ χαφ της Φιορεντίνα είναι ποδοσφαιρικό «παιδί» του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς ο ίδιος τον ανέδειξε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Και δεν κρύβει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι σημαντικές, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γκασπάρ ήδη ζήτησε από τη διοίκηση της Φιορεντίνα να τον πουλήσει.

Στόχος του Γκασπάρ ήταν μέσω των Βιόλα να καταφέρει να βρει μια θέση στο ρόστερ της εθνικής Πορτογαλίας, για τα τελικά του Μουντιάλ. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Πιόλι, δεν του έδωσε χώρο και χρόνο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, παρότι η μεταγραφή του κόστισε 4 εκατ. ευρώ, τελείωσε κάθε ελπίδα του για παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Γκασπάρ, λοιπόν, ενημερώθηκε από τον Πιόλι ότι εάν δεν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, τότε δεν θα έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του, ούτε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι που φέρεται να τον έκανε να ζήτησε μεταγραφή από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, μέσω του εκπροσώπου του, Κάρλος Γκονσάλβες. Καθώς το επιθετικό του στιλ, δεν ταιριάζει με την πιο συντηρητική φιλοσοφία του Πιόλι.

Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ, Ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ» ΜΕ ΜΑΞΙ ΟΛΙΒΕΡΑ

Πέραν του Ολυμπιακού, για την απόκτηση του Γκασπάρ δείχνει να ενδιαφέρεται τις τελευταίες ημέρες και η Μπενφίκα. Ο παίκτης έχει προταθεί στους «Αετούς», που αναζητούν έναν ακόμη δεξιό μπακ για να δημιουργήσουν «δίδυμο» με τον νεοαποκτηθέντα διεθνή Νιγηριανό Ταϊρόν (επίσης μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού τον χειμώνα!) και η περίπτωση του Πορτογάλου δεν περνάει αδιάφορη. Καθώς και καλός παίκτης είναι, και σε καλή ηλικία, αλλά και όχι ιδιαίτερα ακριβός για τα δεδομένα της ομάδας της Λισσαβόνας.

Παρά ταύτα, οι Ιταλοί θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά ατού στην περίπτωση του Γκασπάρ. Με πρώτο την παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους και σημαντικότερο παράγοντα για την υλοποίηση της μεταγραφής τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος στόπερ προκάλεσε αίσθηση στην Ιταλία στο 6μηνο που πέρασε στη Βερόνα και ήδη αποτελεί στόχο της Φιορεντίνα. Με τα σενάρια για πιθανή ανταλλαγή του με τον Μπρούνο Γκασπάρ να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι οι Ιταλοί βάζουν κι άλλον παίκτη της Φιορεντίνα στο «παιχνίδι» των πιθανών ανταλλαγμάτων! Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει, στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει προταθεί από τον ιταλικό σύλλογο και η περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Ολιβέρα. Του 26χρονου (05/03/1992) διεθνούς Ουρουγουανού αριστερού μπακ και στόπερ των Βιόλα. Το οποίου η μεταγραφή από την Πενιαρόλ το καλοκαίρι του 2016 είχε κοστίσει 2,5 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα! Παρά ταύτα, ούτε ο Ολιβέρα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πιόλι. Και το όνομά του μπήκε στο τραπέζι του Ολυμπιακού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ