ΑΕΚ: Πλουραλισμός στην επίθεση – 14 διαφορετικοί σκόρερ στο πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Πλουραλισμός στην επίθεση – 14 διαφορετικοί σκόρερ στο πρωτάθλημα

Λιβάι Γκαρσία, Πέτρος Μάνταλος και Σέρχιο Αραούχο σκόραραν στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία με την Ένωση πλέον να έχει 14 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ φέτος δεν παίρνει τα γκολ που ζητάει από τους φορ της, όμως οι υπόλοιποι παίκτες φροντίζουν να καλύψουν αυτή την ανάγκη.

Με την 11η αγωνιστική να τελειώνει χθες (13/11) η Ένωση έχει πετύχει 21 γκολ και 14 διαφορετικούς σκόρερ στη Super League. Ένα απίστευτο στατιστικό που πολύ σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Αλμέιδα: «Κάναμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει – Να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες» (vid)

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ είναι ο Τσούμπερ με τρία γκολ με τους Νόρντιν Άμραμπατ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον να ακολουθούν με δύο. Από ένα έχουν οι Αρόλντ Μουκουντί, Μιλάντ Μοχαμάντι, Γενς Γιόνσον, Λάζαρος Ρότα, Έκι Πόνσε και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ από χθες άνοιξαν λογαριασμό οι Λιβάι Γκαρσία, Πέτρος Μάνταλος και Σέρχιο Αραούχο.

Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος η ομάδα του Αλμέιδα κατέχει την πρώτη θέση ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκός ο οποίος έχει 13 διαφορετικούς σκόρερ αλλά με 32 γκολ.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αν κάποιος προσθέσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες το σύνολο ανεβαίνει στους 16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ