«Ο Τζιανλούκα Κολονέλο αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Σμύρνης»

«Ο Τζιανλούκα Κολονέλο αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Σμύρνης»

Ο Ιταλός προπονητής έχει έρθει στην Αθήνα και συζητάει με τη διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο βρίσκεται η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον 45χρονο μάλιστα να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα! Ο πρώην τεχνικός της Ζακύνθου σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της Ελαφράς Ταξιαρχίας και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ο 45χρονος προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε περάσει από τους πάγκους των Πίζα και Σιένα, βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου.

Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τη ελληνική πραγματικότητα, καθώς το 2013 είχε βρεθεί στον πάγκο της Ζακύνθου και η διοίκηση του Απόλλωνα πιστεύουν ότι είναι ο ιδανικός για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ως παίκτης ο Κολονέλο αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Πεσκάρα, Περούτζια και Λέτσε, ενώ η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η Πίζα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία τη φετινή σεζόν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ωστόσο, στο τέλος πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν και κατάφερε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Οι άνθρωποι του συλλόγου έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Παράσχο, με τον Ιταλό Τζιανλούκα Κολονέλο να βρίσκεται προ των πυλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ