Κάιπερς: «Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ»

Κάιπερς: «Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν οι δηλώσεις του Κάιπερς το βράδυ της Κυριακής στο Βέλγιο, στις οποίες εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε η ΑΕΚ. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στους Κιτρινόμαυρους, με την Ενωση πάντως να μην παρατάει την υπόθεσή του. Ο νεαρός επιθετικός την Δευτέρα έκανε […]

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν οι δηλώσεις του Κάιπερς το βράδυ της Κυριακής στο Βέλγιο, στις οποίες εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε η ΑΕΚ. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στους Κιτρινόμαυρους, με την Ενωση πάντως να μην παρατάει την υπόθεσή του.

Ο νεαρός επιθετικός την Δευτέρα έκανε νέες δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε και πάλι ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. «Ξεκαθάρισα τα πάντα χθες στις δηλώσεις μου. Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά στο novasports.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος στράικερ χθες είχε δηλώσει στην πατρίδα του: «Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε».

Ο Κάιπερς δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες του Βελγίου ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο επιθετικός του Εργοτέλη πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 22 γκολ και πλέον είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ