Μπρούνο Άλβες: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά στην ΑΕΚ, όμορφη εμπειρία»

Μπρούνο Άλβες: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά στην ΑΕΚ, όμορφη εμπειρία»

Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε στην Ιταλία για τα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ τονίζοντας πως μέχρι τώρα όλα πάνε καλά.

Συνέντευξη στο «Tuttomercatoweb» παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες που αναφέρθηκε κυρίως στην εμπειρία του ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως όλα πάνε καλά μέχρι τώρα και επισήμανε πως τα πάντα είναι ανοιχτά φέτος σε πρωτάθλημα και Europa League.

Διαβάστε επίσης: Το συν τρεις μπορεί να λύσει την «εξίσωση»

Όσα είπε ο Άλβες:

Για την εμπειρία του ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ: «Είναι μία όμορφη εμπειρία. Με το που σταμάτησα να παίζω, η ΑΕΚ με σκέφτηκε για τη θέση του διευθυντή, ώστε να φέρω την εμπειρία που είχα ως παίκτης. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά, με νταμπλ την περασμένη σεζόν. Τώρα είναι όλα ανοιχτά για το πρωτάθλημα και στο Europa League. Μαθαίνω καθημερινά».

Για την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League και τις αναμετρήσεις με Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, να συναντάς αρχικά τους Γκατούζο και Ντε Τζέρμπι ως ποδοσφαιριστές και τώρα ως ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Είναι όμορφα έτσι, αυτή είναι η διαδρομή της ζωής. Μου αρέσουν και οι δύο, τόσο ως προπονητές, όσο και ως άνθρωποι. Μαθαίνουμε πάντα, από όλους».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Περιμένω πάντα τα καλύτερα από εκείνον, είναι εκπληκτικά τα όσα έχει κάνει. Όλοι οι Πορτογάλοι τον παρακολουθούμε, έχει προσφέρει πολλά στην Ρόμα, που είναι τώρα μία ανταγωνιστική ομάδα που παίζει τώρα για να κερδίζει περισσότερο σε σύγκριση με το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά, τον φαντάζομαι να βρίσκεται πάντα ψηλά, όπου και αν πήγε είχε επιτυχίες και εγώ τον υποστηρίζω πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ