Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ επέστρεψε στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό, μετά από 24 μέρες, με τους διεθνείς να απουσιάζουν. Θεραπεία για Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν.

Μία σημαντική επιστροφή περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, με τον Χουάνκαρ να τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 24 μέρες.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «πράσινοι» ξεπέρασε τον τραυματισμό του και  επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Φελίπε και Ολυμπιακό (vids)

O Χουάνκαρ είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σήμερα μπόρεσε να συμμετάσχει μετά από 24 μέρες στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με όσους συμπαίκτες του παραμένουν στο Κορωπί.

Απόντες από την προπόνηση των «πρασίνων» οι διεθνείς με τις εθνικές του ομάδες, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν ακολούθησαν θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού: 

«Ένα σημαντικό γεγονός ξεχώρισε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης»: η επιστροφή του Χουάνκαρ! Μετά από 24 ημέρες αποχής λόγω του τραυματισμού του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ επανήλθε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ