Ολυμπιακός : Κλείνει άμεσα την υπόθεση Μολέντο

Ολυμπιακός : Κλείνει άμεσα την υπόθεση Μολέντο

Οι Πειραιώτες θέλουν άμεσα να κλείσουν την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, με τον παίκτη να είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Ιντερνασιονάλ να είναι κοντά στο να πει το «ναι».

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και κινείται δυναμικά για να κλείσει το θέμα. Όπως σας ενημέρωσε με αναλυτικό ρεπορτάζ to10.gr, οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο παίκτες στο προσκήνιο για τη θέση των στόπερ, τον Ροντρίγκο Μολέντο και τον Κρίστιαν Λέμα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού είναι σε πρώτο πλάνο και οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον αποκτήσουν. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ιντερνασιονάλ είχε παρουσιαστεί αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τα νεότερα για τον Μολέντο αναφέρουν ότι θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, πέρα από τη θετική στάση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε σημείο που να πλησιάζει αισθητά στο να πάρει το «ναι» και από την Ιντερνασιονάλ. Στις συζητήσεις που έχουν γίνει τέθηκε ακόμα και το καθεστώς συνιδιοκτησίας για τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να’ χει μέσα στο επόμενο διάστημα το ζήτημα του Μολέντο θα κλείσει οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ