Απόλλων Σμύρνης : Παρουσιάζει προπονητή μέσα στη μέρα

Απόλλων Σμύρνης : Παρουσιάζει προπονητή μέσα στη μέρα

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημέρωσε ότι σήμερα στις 18.00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή. Ποια τα ονόματα που «παίζουν».

Εντός της ημέρας θα λάβει τέλος η αναζήτηση προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς έχει προγραμματιστεί παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, με τους Μάρκους Σουπ και Τζιανλούκα Κολονέλο να είναι οι τελικοί υποψήφιοι.

O πρώτος είναι Γερμανός και κατά το παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Καρλσρούη, Σάλτσμπουργκ και Αμβούργου. Αρνητικό στοιχείο αποτελεί, ωστόσο, το γεγονός πως έχει να προπονήσει ομάδα από το 2010, καθώς μέχρι πρότινος είχε ρόλο αθλητικού διευθυντή στην SKN St. Pölten.

Ο έτερος υποψήφιος Ιταλός προπονητής έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα, την ομάδα της Ζακύνθου, ενώ έχει θητεία και στους πάγκους των Πίζα και Σιένα.

Το γεγονός ότι ο Κολονέλο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να είναι εκείνος που θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αρκετά πιθανό είναι, τέλος, να ανακοινωθούν σήμερα τόσο ο νέος τεχνικός διευθυντής όσο και ο νέος εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ