Και η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Πασχαλάκη!

Και η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Πασχαλάκη!

Μετά τη Νάπολι και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και η Γαλατάσαραϊ έδειξε ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Μια καλή χρονιά, σε μια καλή ομάδα μοιάζει αρκετή κάποιες φορές για να εκτοξεύσει την καριέρα κάποιου παίκτη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε καλές χρονιές και στον Πανθρακικό και στα Γιάννινα.

Ωστόσο μετά τη σεζόν που πέρασε και έγινε βασικός στον ΠΑΟΚ, οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν και πολλές ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Αρχικά ακούστηκε το όνομα της Νάπολι στην Ιταλία. Μετά ακολούθησε το φλερτ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μαζί του. Τώρα σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα αρέσει και στη Γαλατάσαραϊ.

Το σάιτ «hurriyet.com.tr» σημειώνει ότι οι πρωταθλητές Τουρκίας ψάχνουν για έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Μουσλέρα. Έτσι το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φέρεται να ενδιαφέρει τη Γαλατάσαραϊ, με τους Τούρκους να γνωρίζουν ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει ρήτρα 5 εκ. ευρώ.

Στο τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι ο Πασχαλάκης ότι ήταν ακόμη νεαρός, σε ηλικία 17 ετών, είχε περάσει από τις Ακαδημίες της Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα, καθώς υπήρχε και περιορισμός στον αριθμό των ξένων παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ