Όλα ανοιχτά για Πρίσιτς

Όλα ανοιχτά για Πρίσιτς

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων στο μεγάλο λιμάνι, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν την απάντηση του Βόσνιου μεσοαμυντικού. Εξαιρετική η πρόταση των πειραιωτών στον 25χρονο άσο, εντυπωσιασμένος απ’ όσα είδε στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός είναι με το πόδι στο γκάζι φορτσάροντας για την ολοκλήρωση σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων και μια από τις περιπτώσεις που «τρέχουν» οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή του Σανίν Πρίσιτς. Ο Βόσνιος μεσοαμυντικός που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεν είναι η βασική επιλογή των πειραιωτών για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την απόκτηση του παίκτη.

Μια μάχη που είναι δύσκολη λόγω του ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων (από Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν) ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους. Επαναλαμβάνουμε πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 25χρονος άσος έκανε πολύ καλή χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Η επιμονή του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη είναι δεδομένη. Και αυτή η επιμονή έχει να κάνει με δύο πολύ σημαντικά στοιχεία.

1.Η ομάδα του λιμανιού έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Μια πρόταση που διπλασιάσει τις αποδοχές που είχε ο Βόσνιος μέσος στην Ρεν κι αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον Πρίσιτς, όπως φυσικά και για κάθε παίκτη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο διεθνής αμυντικός χαφ, είναι μικρότερες από αυτή του Ολυμπιακού.

Οι πειραιώτες θέλουν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους και από την πρώτη στιγμή προσέγγισαν τον Βόσνιο με ξεχωριστό τρόπο. Του έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να τον αποκτήσουν κι αυτό, σε συνδυασμό βέβαια, με την εξαιρετική πρόταση, έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι αξιοσημείωτη μάλιστα η πληροφορία που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον παίκτη.

2.Ο παίκτης ήρθε στην χώρα μας και μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είδε από κοντά το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού και το Καραϊσκάκη και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για όσα αντίκρισε. Έφυγε από την χώρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις κι αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που αναμένεται να επηρεάσει την απόφαση του παίκτη.

Ο Πρίσιτς δεν έχει ακόμα αποφασίσει για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και φυσικά είναι μεγάλη υπόθεση ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κοντράρει ομάδες από τα δυο μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (αγγλικό και ισπανικό). Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Βόσνιος μέσος δείχνει ακόμα ότι σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει για την ομάδα στην οποία θα υπογράψει. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε σκέψεις τον διεθνή άσο με την πρόταση που του έχει κάνει, γιατί ο Πρίσιτς θα μπορούσε να έχει υπογράψει σε αγγλική ομάδα ή ισπανική αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα, γιατί προφανώς σκέφτεται τον Ολυμπιακό.

Ανακοινώσεις για Φετφατζίδη

Την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την απάντηση του Σανίν Πρίσιτς κινούνται για να «κλείσουν» το θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον διεθνή μέσο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις στην διάρκεια της σημερινής μέρας. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, για μια θέση στην βασική εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ