Παναθηναϊκός : Σήμερα κρίνεται του Δώνη

Παναθηναϊκός : Σήμερα κρίνεται του Δώνη

Οι πράσινοι θα συναντηθούν σήμερα με τον ατζέντη του Γιώργου Δώνη και από το αποτέλεσμα της συνάντησης θα εξαρτηθεί αν ο Έλληνας τεχνικός αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Το θέμα προπονητή μπορεί να μην είναι το κυρίαρχο στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, εκεί που κυριαρχούν οι διοικητικές εξελίξεις για τους πράσινους, ωστόσο είναι ένα σημαντικό «μέτωπο» το οποίο θέλουν να κλείσουν άμεσα οι ιθύνοντες του τριφυλλιού.

Σε ότι αφορά λοιπόν το αν ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα έχουν συνάντηση με τον ατζέντη του Έλληνα τεχνικού, προκειμένου να συζητηθούν οι οικονομικές λεπτομέρειες.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι αν όλα εξελιχθούν όπως επιθυμούν οι πράσινοι, ο Γιώργος Δώνης θα συμφωνήσει σήμερα για την υπογραφή συμβολαίου με το τριφύλλι και θα διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης έχει συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα κι έχει ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα πρότζεκτ που έχει βέβαια άμεση συνάρτηση με τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Το σημαντικό αυτή την στιγμή για τους πράσινους είναι να επέλθει συμφωνία με τον Δώνη και σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές του Έλληνα τεχνικού και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ