Παναθηναϊκός : Δίνει πάνω από ένα εκατομμύριο για Κουρμπέλη η Σπάρτα Πράγας

Παναθηναϊκός : Δίνει πάνω από ένα εκατομμύριο για Κουρμπέλη η Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον μέσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Να κάνει δικό της τον Δημήτρη Κουρμπέλη θέλει η Σπάρτα Πράγας, η οποία προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους «πράσινους» να τον κοστολογούν όμως πάνω από τα 3,5 εκατομμύρια.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» είναι πληρωμένος αυτή τη στιγμή και υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος από την ομάδα ενόψει της νέας περιόδου, γι’ αυτό και δεν υπάρχει προς το παρόν διάθεση να παραχωρηθεί έναντι ενός τέτοιου χρηματικού ποσού.

Πάντως, ο Κουρμπέλης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 250.000€, έχει ζητήσει οικονομική αναπροσαρμογή και χρονική επέκταση και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Παναθηναϊκού, δεδομένης της οικονομικής στενότητάς του.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που εν τέλει παραχωρηθεί ο παίκτης σε άλλη ομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης θα εισπράξει το 25% του ποσού θα συμφωνήσουν να λάβουν οι «πράσινοι» για τη μεταγραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ