Η Μπεσίκτας εγκαταλείπει την προσπάθεια για Πέλκα

Η Μπεσίκτας εγκαταλείπει την προσπάθεια για Πέλκα

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα μπαίνει στο περιθώριο καθώς η τουρκική ομάδα στρέφεται στον Κλάασεν της Έβερτον

Ο Δημήτρης Πέλκας τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζονταν ως βασικός μεταγραφικός στόχος της Μπεσίκτας, σε ένα σίριαλ που τροφοδοτήθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ και είχε αρκετά επεισόδια.

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να μην έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση, αλλά οι Τούρκοι φάνηκε τελικά να κάνουν πίσω όταν ενημερώθηκαν ότι η ρήτρα του διεθνή μεσοεπιθετικού είναι στα 7 εκ. ευρώ.

Εκεί άρχισαν να τα… «μασάνε» στη γειτονική χώρα και πλέον τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας θα στραφεί σε άλλη λύση.

Μάλιστα σήμερα σημειώνεται ότι οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης χτυπάνε την πόρτα της Έβερτον για τον Ντάβι Κλάασεν.

Ο Ολλανδός, οποίος είναι ίδια ηλικία με τον Πέλκα (και οι δύο γεννήθηκαν το 1993) είναι πολύ πιο ακριβός από τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά για την περίπτωσή του η Μπεσίκτας θα τον ζητήσει ως δανεικό από την αγγλική ομάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν η υπόθεση του Πέλκα με το φλερτ της Μπεσίκτας φαίνεται να μπαίνει στο περιθώριο, αν και οι Τούρκοι πολλές φορές αναμασούν και τα ήδη τελειωμένα θέματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ