Νέτσιντ : «Ο Βέρνμπλουμ μπορεί να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Νέτσιντ : «Ο Βέρνμπλουμ μπορεί να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Ο Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Πόντους Βέρνμπλουμ στην ΤΣΣΚΑ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό χαφ που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Νέτσιντ είχε έρθει δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ΠΑΟΚ για περίπου έξι μήνες το πρώτο μισό της σεζόν 2013-14. Ο Τσέχος επιθετικός είχε προλάβει να παίξει μαζί με τον Πόντους Βέρνμπλουμ στη ρωσική ομάδα. Ο Σουηδός αποτελεί βασικός στόχο του Δικέφαλου για τη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην αποδοχή της πρότασης που του έκανε ο ΠΑΟΚ για συμβόλαιο τριών ετών έναντι συνολικά 3,6 εκ. ευρώ!

Ο Τόμας Νέτσιντ φιλοξενήθηκε στον «Arena FM 89,4» και μίλησε για τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αρχικά είπε: «Ήμασταν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ. Ήτανε εξαιρετικός παίκτης, του εύχομαι τα καλύτερα. Σκόραρε γκολ, ήταν δυνατός, εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικό παιδί».

Για το τι είδους παίκτης είναι: «Αγωνίζεται στην θέση 6. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και δυνατός, ξέρει να κρατάει την μπάλα στα πόδια του. Πολύ ποιοτικός, ξέρει να μεταφέρει την μπάλα μπροστά».

Για το αν μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο: «Φυσικά. Παίζει καλή άμυνα, έχει καλή φυσική κατάσταση και ξέρει να σκοράρει. Είναι εξαιρετικός τακτικά. Είναι έτοιμος για μεγάλη ομάδα».

Για το αν θα είναι καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα είναι καλή προσθήκη. Τον ξέρω προσωπικά, είναι καλός χαρακτήρας και αυτό για μια ομάδα που αποκτά κάποιον παίκτη, είναι σημαντικό».

Για το αν θα προσαρμοστεί γρήγορα στην νέα του ομάδα: «Πιστεύω ναι. Έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ, αγωνιζόμενος σε σημαντικά παιχνίδια σε Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Οι οπαδοί θα τον λατρέψουν».

Για το αν τον ρωτήσει, τι θα του πει για την ομάδα: «Μόνο θετικά θα του πω, πάντα το κάνω για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει τους καλύτερους οπαδούς. Θα βρει ότι χρειάζεται στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και ένας οικογενειάρχης».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ναι την παρακολουθώ. Συνέχεια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, όλους τους αγώνες του… Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάω με φίλους από την Θεσσαλονίκη πλέον…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ