Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Σεμέδο στην Πορτογαλία

Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Σεμέδο στην Πορτογαλία

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο μεσοαμυντικό της Μορεϊρένσε, Άλφα Σεμέδο.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος της Μορεϊρένσε, Άλφα Σεμέδο ήταν μια από τις αποκαλύψεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο νεαρός αμυντικός μέσος με ύψος 1.90 ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για την πορτογαλική ομάδα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή της Μορεϊρένσε στην μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό μεσοαμυντικό ο οποίος έπαιζε στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα. Ένας παίκτης που μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής των Λουζιτανών και είναι έτοιμος να κάνει σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ανάμεσα στους θαυμαστές του νεαρού μεσοαμυντικού της Μορεϊρένσε, είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού σχημάτισε πολύ καλή γνώμη για τον κόφτη της Μορεϊρένσε, από τα όσα είδε στην διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι συμπατριώτες μάλιστα του Μαρτίνς εκτιμούν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει στην διοίκηση των ερυθρόλευκων για τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο θεωρεί αποκάλυψη της περσινής σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Γουινέα – Μπισάου πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και δύο γκολ,  ενώ έπαιξε σε τρία ματς Κυπέλλου και σε τρία παιχνίδια του πορτογαλικού Λιγκ Καπ.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Μπενφίκα εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στο Ντα Λουζ ενώ υπάρχουν γερμανικές και ισπανικές ομάδες που έχουν κάνει αναλυτικό σκάουτινγκ για τον 21χρονο αμυντικό μέσο της Μορεϊρένσε.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός δείχνει πάντα το ενδιαφέρον του σε νεαρούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και τον περασμένο Γενάρη προχώρησε στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό. Πέρυσι οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει τον Πάπε Σισέ από την ίδια ομάδα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εντυπωσιασμένος από τον Άλφα Σεμέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ