Χάτσκεβιτς: «Ο Χατσερίντι έχασε το κίνητρό του στην Ντιναμό Κιέβου»

Χάτσκεβιτς: «Ο Χατσερίντι έχασε το κίνητρό του στην Ντιναμό Κιέβου»

Ο Εβγέν Χατσερίντι είχε πάψει να προσφέρει στην Ντιναμό Κιέβου προ πολλού έχοντας χάσει το κίνητρό του, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Αλεξάντερ Χατσκέβιτς

Ο Εβγέν Χατσερίντι βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, εξήγησε ότι ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός είχε προ πολλού χάσει το κίνητρό του για την ομάδα επισημαίνοντας μάλιστα ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να είχε πωληθεί τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Γνωρίζω τον Εβγέν πολύ καλά. Σαν ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός, αλλά στην πρώτη μας συγκέντρωση το καλοκαίρι στην Αυστρία, άρχισε να ρωτάει ποιους θα φέρουμε στην ομάδα, γιατί διώξαμε τον ποδοσφαιριστή και γιατί παίζει κάποιος άλλος. Του είπα ότι όταν θα γίνει προπονητής, θα μπορεί να παίρνει αυτός τις αποφάσεις.

Εκείνη την περίοδο, ήταν πολύ κοντά με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Εβγέν έκανε ότι ήταν δυνατόν για να παίζουν μαζί ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ παρακινούσε και άλλους παίκτες, όπως ο Γιαρμολένκο και ο Σιντόρτσουκ.

Τον χειμώνα όμως, όταν πήγαμε στο προπονητικό καμπ στην Ισπανία, μου είπε πως… δεν θα κερδίσουμε τίποτα με αυτή την ομάδα, δεν έχουμε προοπτική. Έχασε το κίνητρο του για την ομάδα. Ίσως θα έπρεπε να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει τον χειμώνα και να έχει οικονομικό όφελος η Ντιναμό.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει το κίνητρο του, χάνει την πίστη του στην ομάδα και τους συμπαίκτες του, τότε δεν προσφέρει καμία βοήθεια στο σύνολο, κάτι που απέδειξαν και οι εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ