Ολυμπιακός: Ο Φρέιρε, ο Πορόζο και ο… Ιμπόρα

Ολυμπιακός: Ο Φρέιρε, ο Πορόζο και ο… Ιμπόρα

Τα δεδομένα για τους στόπερ του Ολυμπιακού, τα προβλήματα για την 3αδα αγώνων που έρχεται και το ντεμπούτο του Μπιανκόν

Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς, το Σάββατο με τον Παναιτωλικό στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη. Και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να σκέφτεται τις λύσεις που έχει για το κέντρο της άμυνας, εκεί που το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται μόνο στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου αλλά και στο πως θα ανταπεξέλθει στο διάστημα των 8 αγώνων που απομένουν με τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί.

Βλέπετε τόσο ο Τζάκσον Πορόζο όσο και ο Νικολάς Φρέιρε παραμένουν εκτός και το ζητούμενο για το πότε θα επιστρέψουν δεν είναι σίγουρο. Ειδικά για τον πρώτο που μετά τον τραυματισμό του στο Λονδίνο και την κάκωση στο γόνατο που αποκόμισε φαίνεται πως θέλει πολύ χρόνο (χάνει τα τρία πρώτα ματς) για να μπορέσει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον αντίποδα το πρόσημο για τον Φρέιρε είναι θετικό μεν, καθώς μετά από τόσο καιρό απουσίας λόγω της θλάσης και της υποτροπής πηγαίνει πλέον από το καλό στο καλύτερο και αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να μπει με την ομάδα. Όπως και να έχει όμως και οι δύο δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναιτωλικό με τον Φρέιρε να παλεύει να μπει στην αποστολή για το Φράιμπουργκ για να είναι στον πάγκο με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ζοριστεί.

Διαβάστε επίσης: O Βρούτσης που εμφανίστηκε για να κόψει την κορδέλα και μια Κυβέρνηση «σύμμαχος» του «συστήματος»

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μαρτίνεθ που πηγαίνει στο ματς με τον Παναιτωλικό με δύο διαθέσιμα στόπερ. Τον Ντόη και τον Μπιανκόν που θα παίξει για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα καθώς συν τοις άλλοις και ο Ρέτσος δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας. Όσο για την Γερμανία, δεν έχει δικαίωμα ο Μπιανκόν, άρα πάλι με δύο ετοιμοπόλεμους θα πάει ο Ολυμπιακός. Ποια έξτρα λύση μπορεί να προκύψει για τον Ισπανό προπονητή; Ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Ισπανός που επέστρεψε πριν την διακοπή από τον τραυματισμό του παίζοντας και για λίγα λεπτά στην Τρίπολη και μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει λύσεις ως στόπερ. Με την ελπίδα βεβαίως να μην χρειαστεί καθώς αν συμβεί αυτό θα σημαίνει πως θα έχει προκύψει και άλλο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ