ΑΕΚ: Το déjà vu του Λιβάι Γκαρσία (vid)

ΑΕΚ: Το déjà vu του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν μπορεί να ησυχάσει φέτος από τους τραυματισμούς και η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να τον στερηθεί για (τουλάχιστον) ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι.

Για ακόμη μία φορά φέτος η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να στερηθεί τις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο 26χρονος επιθετικός, μετά την επιστροφή του από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το οποίο τον ανάγκασε να μείνει εκτός από το δεύτερο παιχνίδι της πατρίδας του με τις ΗΠΑ.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, το θέμα που έχει τώρα δεν σχετίζεται με το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με τη Μαρσέιγ, αλλά ούτε και με τους μυϊκούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Λιβάι θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Ένας… παραγκωνισμένος «killer» στον Παναθηναϊκό – Τι συμβαίνει με τον Κάιλ Γκάι (pic, vids)

Δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και «τρέχει» πλέον να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που σημαίνει ότι για ακόμη μία φορά φέτος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί σε περισσότερα από τρία σερί ματς με την ΑΕΚ.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο διεθνής άσος δεν έχει μπορέσει να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και να αποκτήσει ρυθμό. Μετά τα δύο 90λεπτα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έγινε αλλαγή με πρόβλημα στο 35ο λεπτό του αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο. Έμεινε έξω για τα επόμενα τέσσερα ματς και επέστρεψε για… περιορισμένες εμφανίσεις.

Ξεκίνησε βασικός στα δύο μεγάλα διπλά της ΑΕΚ σε Μπράιτον και Λεωφόρο, όπου αν και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες, είχε καθοριστική συμβολή στο να έρθουν αυτές οι σπουδαίες νίκες. Το ότι μπήκε κάπως απότομα όμως από τον προηγούμενο τραυματισμό, είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί θλάση παραμονές του ματς με τον Ατρόμητο και να μείνει εκτός για σχεδόν έναν μήνα.

Έχασε άλλα επτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να επιστρέψει στο ματς με την Κηφισιά στην Καισαριανή όπου πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξε βασικός στα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Λαμία, όπου κόντρα στην τελευταία πέτυχε και το πρώτο του γκολ στη σεζόν μετά από σχεδόν επτά μήνες αποχής από το σκοράρισμα.

Κι εκεί που όλοι πίστεψαν πως η κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε αποτελεί παρελθόν, ήρθε ακόμη ένα πρόβλημα. Αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν είναι κάτι που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός, ωστόσο και πάλι η ΑΕΚ θα τον στερηθεί σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες καθώς βρίσκεται στο -4 από τον Παναθηναϊκό. Και σε μία έδρα, αυτή του ΠΑΣ, που πέρσι η Ένωση έφυγε ηττημένη με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ