ΑΕΚ : Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Χιμένεθ για την αποχώρησή του από την Ένωση

ΑΕΚ : Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Χιμένεθ για την αποχώρησή του από την Ένωση

Με συγκινητικό ποστάρισμά της στο Facebook, η σύζυγος του Μανόλο Χιμένεθ ευχαρίστησε τους πάντες στην ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν προς τον Ανδαλουσιανό προπονητή.

Η ΑΕΚ στις 29 Μαΐου ανάρτησε ποστάρισμα στον λογαριασμό της στο Facebook για το αφιέρωμα των καναλιών Novasports για το φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησε. Κάτω ακριβώς από το ποστ, υπήρξε ένα σχόλιο που προήλθε από τη σύζυγο του πρώην προπονητή της πρωταθλήτριας Ελλάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Η Ίνες Σιμπάγια ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξε προς τον σύζυγό της με ένα συγκινητικό σχόλιο. «Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη που δείξατε στον σύζυγό μου, τον προπονητή σας. Αν και ήταν σκληρό και μας έλειψε πολύ, ανταμείφθηκε η προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί ως οικογένεια… Ο Μανόλο υπήρξε πανευτυχής στην οικογένεια της ΑΕΚ. Τον αγκαλιάσατε με τόση αγάπη που αισθανόταν σαν να ήταν στο σπίτι του. Τώρα πλέον, κάθε φορά που τον ρωτάνε για την ΑΕΚ, βλέπω στα μάτια του τη λάμψη από τη συγκίνηση. Θα σας έχει και θα σας έχουμε για πάντα στην καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε για όλα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ