Ο Πετράκης δεν ανανεώνει στον ΠΑΣ περιμένοντας τον Παναθηναϊκό

Ο Πετράκης δεν ανανεώνει στον ΠΑΣ περιμένοντας τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από τα Γιάννενα, ο Γιάννης Πετράκης έχει ενημερώσει τον Χριστοβασίλη να περιμένει προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση προπονητή στον Παναθηναϊκό, μιας και είναι ο επόμενος στόχος μετά τον Δώνη.

Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νούμερο ένα στόχος και ο διακαής πόθος των Γιάννη Αλαφούζου και Νίκου Νταμπίζα για τον πάγκο του Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι πράσινοι έχουν και μια λίστα με εναλλακτικές λύσεις. Μια λίστα στην οποία το όνομα του Γιάννη Πετράκη είναι πλέον στην πρώτη θέση.

Ο Νταμπίζας θα έχει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας το καθοριστικό ραντεβού με τον Δώνη, στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα είναι αυτός ο νέος προπονητής. Όπως σας ενημέρωσε to10.gr από νωρίς το πρωί, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι αυτή που θα κρίνει την υπόθεση. Ο Δώνης επιμένει σε ένα χρόνο συμβολαίου, ο Νταμπίζας προτείνει τουλάχιστον δύο. Ο 49χρονος προπονητής δεν πρόκειται να κάνει πίσω και αν ο Παναθηναϊκός δεχτεί τον όρο, τότε θα γίνει το deal.

Όλο αυτό το διάστημα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, έχοντας πάρει το… μήνυμα από τον Παναθηναϊκό πως θα είναι η αμέσως επόμενη επιλογή του για τον πάγκο αν στραβώσει το θέμα του Δώνη, καθυστερεί τις συζητήσεις του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την ανανέωση του συμβολαίου του στους Ηπειρώτες.

Επί της ουσίας, ο Πετράκης έχει βάλει στον… πάγο την όλη υπόθεση, αφού αν προκύψει θέμα Παναθηναϊκού επίσημα, τότε θα προτιμήσει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να κατέβει στην Αθήνα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα αναμένεται να κριθούν τα πάντα και ουσιαστικά θα μάθουμε τι θα συμβεί στους πάγκους τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν ο Δώνης δώσει τα χέρια με τον Νταμπίζα, αμέσως ο Πετράκης αναμένεται να συμφωνήσει με τον ΠΑΣ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κρητικός τεχνικός θα ετοιμάσει… βαλίτσες για Αθήνα και ο Χριστοβασίλης θα ξεκινήσει το ψάξιμο έπειτα από χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ