ΕΚΤΑΚΤΟ: Έγινε η συνάντηση Δώνη – Νταμπίζα, κοντά η οριστική συμφωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έγινε η συνάντηση Δώνη – Νταμπίζα, κοντά η οριστική συμφωνία

Οι δυο άνδρες μίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό, στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο για συμβόλαιο πάνω από έναν χρόνο και ο Νίκος Νταμπίζας ενημερώνει τον Γιάννη Αλαφούζο για να παρθεί η απόφαση.

Σε πολύ καλό κλίμα τα είπαν πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τόσο για το οικονομικό, στο οποίο φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια, όσο και για τη διάρκεια του συμβολαίου, που όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr είναι αυτό που θα κρίνει και τη συμφωνία.

Στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια και όχι για ένα, όπως έχει ζητήσει ο Δώνης, ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει ανοιχτό και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός της ημέρας.

Επί της ουσίας, εκείνος που καλείται πλέον να πάρει… πάνω του την υπόθεση είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα ενημερωθεί από τον Νταμπίζα τόσο για τα οικονομικά δεδομένα, όσο και για το θέμα του συμβολαίου.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εντός της ημέρας, με τις πιθανότητες για συνεργασία να είναι περισσότερες αυτή τη στιγμή και τον Παναθηναϊκό να έχει σταντ μπάι τον Γιάννη Πετράκη, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ