Βένος : «Ο Αρης μπορεί Ευρώπη από του χρόνου»

Βένος : «Ο Αρης μπορεί Ευρώπη από του χρόνου»

Για πολλά θέματα του Άρη, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων των κίτρινων, Γιάννης Βένος.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Άρη, Γιάννης Βένος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την άποψη ότι οι κίτρινοι μπορούν να διακριθούν από την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο κ. Βένος εξήγησε πως ένα εφικτός στόχος είναι η έξοδος στο Europa League, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες παικτών. Επίσςη αναφέρθηκε στη φετινή χρόνια, στο τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα από εδώ και μπρος, στο πρωτάθλημα, αλλά και στους Καρυπίδη και Σπανό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την φετινή χρονιά είπε: Η ομάδα έκανε μία προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς έδειξε ότι είχε την θέληση και την δύναμη και τελικά ήταν μία από τις δύο καλύτερες ομάδες. Έγινε σωστός προγραμματισμός υπήρχαν παιδιά που μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Football League. Ο κ. Μυροφορίδης και ο κ. Σπανός ήταν γνώστες της κατηγορίας έφεραν τα πρόσωπα που ήταν απαραίτητα για να δουλέψουν στον Άρη και φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Μπορούμε να πούμε ότι δεν αγχωθήκαμε καθόλου, η ομάδα σήκωσε κεφάλι και πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν.

Για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Άρης είπε: Το καλό είναι να παίζει η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν βαθμούς. Χρειαζόταν και σκοπιμότητα. Εμάς μας ενδιέφερε η ομάδα να γυρίσει στην Super League γιατί δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια και πισωγυρίσματα. Το πιο σημαντικό κομμάτι που έπρεπε να διαχειριστούν ο Σπανός και ο Μυροφορίδης το διαχειρίστηκαν με επιτυχία. Η ομάδα ξαναγύρισε εκεί που έπρεπε και τώρα πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και κάτι πετυχημένο.

Για τον Δημήτρη Σπανό είπε: Για το αν άξιζε μία ευκαιρία στην Super Lague αυτό είναι κάτι που το κρίνει η διοίκηση της ομάδας αλλά ως προσωπική άποψη πιστεύω ότι θα μπορούσε να δοθεί μία ευκαιρία στον κ. Σπανό και τον κ. Μυροφορίδη γιατί θα μπορούσαν να το κάνουν και στην μεγάλη κατηγορία.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε: Είναι ένας επιτυχημένος προπονητής στο εξωτερικό και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε μαζί του, να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε ώστε να βοηθήσει και αυτός την ομάδα να κάνει ένα καλό ξεκίνημα.

Για το αν μπορεί ο Άρης να κάνει πορείες όπως στο παρελθόν είπε: Μπορεί να το επαναλάβει αλλά χρειάζονται κάποιοι παίκτες, κάποιες ικανές προσθήκες. Ο Άρης μπορεί να διακριθεί και την Super League ακόμα και από την μία χρονιά στην άλλη όμως με τα κατάλληλα πρόσωπα και με έναν τέτοιο λαό και που είναι ο 12ος παίχτης τότε ναι μπορεί να το πετύχει.

Για το που θα θέλει να δει τον Άρη του χρόνου είπε: Θα είμαι ικανοποιημένος με έναν Άρη ο οποίος θα διεκδικούσε τις υψηλές θέσεις και να πετύχαινε την έξοδο του στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο για μία ομάδα που προέρχεται από την Football League αλλά με τις κατάλληλες προσθήκες πιστεύω ότι ο Άρης θα τα καταφέρει.

Για τις αλλαγές στο πρωτάθλημα είπε: Τα βλέπω πολύ δύσκολα και δεν είμαι αισιόδοξος σε αυτές τις αλλαγές. 10 ομάδες είναι πάρα πολύ λίγες. Υποτίθεται θα έμπαιναν κάποιες ομάδες οι οποίες δεν είναι στην Super League αλλά έχουν την δυναμική και τον κόσμο αλλά και θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικές όπως ο ΟΦΗ, ο Ηράκλης, η Δόξα Δράμας, η Καβάλα που στο παρελθόν είχαν έμψυχο δυναμικό και είχαν μια αξιοπρεπή παρουσία. Και να μην υπάρχουν ο Πλατανιάς, η Καλλονή οι οποίες δεν έχουν καθόλου κόσμο.

Για τον κόσμο του Άρη είπε: Να είναι κοντά στην ομάδα όπως ήταν όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια και όλα τα χρόνια που η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Ο κόσμος του Άρη δεν καταλαβαίνει από αυτά είτε είναι χαμηλά είτε ψηλά ο κόσμος στήριξε και βοήθησε. Η ομάδα θα ανταποκριθεί σε αυτήν την στήριξη.

Για τον κ. Καρυπίδη είπε: Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα του έλεγα να ενισχυθεί η ομάδα με τον τρόπο που πρέπει. Να έρθουν καινούριοι παίκτες κάτι που το ξέρει και ο ίδιος. Να δείξουμε στήριξη στον κόσμο που βοήθησε όλα τα χρόνια τον Άρη. Οι παίκτες πρέπει να είναι ικανοί και να πάνε ψηλά τον Άρη.

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ