ΠΑΟΚ: Μεγαλώνει η ουκρανική παροικία

ΠΑΟΚ: Μεγαλώνει η ουκρανική παροικία

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις είναι από σήμερα το απόγευμα οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά τους Σάκχοφ, Κόζακ και Ιλία Μαρκόφσκι προστέθηκε και ο Χατσερίντι.

Ο 31χρονος αμυντικός είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, με τον διεθνή Ουκρανό ποδοσφαιριστή να βάζει την υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Εβγέν Χατσερίντι που θα φοράει τη νέα χρονιά την ασπρόμαυρη φανέλα με τον αριθμό «34» στην πλάτη θα είναι ο τέταρτος Ουκρανός ποδοσφαιριστής που θα είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Εβγέν Σάχοφ που έχει συστηθεί τα τελευταία δύο χρόνια στους φιλάθλους του Δικεφάλου υπάρχουν και οι νεαροί με την Κ20, Αρτέμ Κόζακ και Ιλία Μαρκόφσκι.

Ο πρώτος για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι 21χρονών, και είχε 5 συμμετοχές στο UEFA Youth League με την Ντιναμό Κιέβου. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ατζέντη τον Βαντίμ Σαμπλί που έφερε στην Τούμπα, τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ.

Ο δεύτερος «μικρός» ήρθε στην Τούμπα τον χειμώνα Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής
αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην σλοβενική Ρουντάρ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οντέσα, πριν «μετακομίσει» στη δεύτερη ομάδα της Τσερνομόρετς.
Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της U19 της εθνικής Ουκρανίας, ενώ φαίνεται πως άφησε άριστες εντυπώσεις στον προπονητή της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ