Στο εξωτερικό ο Αλαφούζος, θα μιλήσει και με Παϊρότζ για Δώνη

Στο εξωτερικό ο Αλαφούζος, θα μιλήσει και με Παϊρότζ για Δώνη

Γυρίζει αύριο Ελλάδα ο Αλαφούζος, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Νταμπίζα για τον Δώνη και είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του. Θα επικοινωνήσει και με τον Ταϊλανδό.

Ο Γιώργος Δώνης τα είπε σήμερα το μεσημέρι με τον Νίκο Νταμπίζα, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές έκλεισαν κι άλλο την μεταξύ τους ψαλίδα, η οποία τους χώριζε. Χωρίς, ωστόσο, ακόμα να μπορούμε να μιλάμε με απόλυτη σιγουριά για κλεισμένη συμφωνία.

Ναι μεν οι πιθανότητες είναι υπέρ του deal, αλλά αυτός που θα το κρίνει οριστικά είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει αύριο, ωστόσο ενημερώθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα για την τελευταία εξέλιξη στις συζητήσεις με τον 49χρονο προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος είναι θετικός και στις αποδοχές, που εμφανίστηκαν αυξημένες από πλευράς Δώνη, από τη στιγμή που μιλάμε για διαπραγμάτευση που αφορά συμβόλαιο 2 χρόνων. Άλλωστε εκείνος ήταν που πρώτος απ’ όλους απευθύνθηκε στον Δώνη και του εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, πριν καν κλείσει τον Νταμπίζα και πριν καλά καλά τελειώσει η χρονιά και αποχωρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος θα μιλήσει και με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το… τυπικό της υπόθεσης, προκειμένου και ο Ταϊλανδός να δώσει τη συγκατάθεσή του κυρίως για τις οικονομικές απολαβές του Δώνη και των συνεργατών του, οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στον Παναθηναϊκό, όπως κάνουν και σε κάθε ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ