Ανάρτηση με νόημα από τον Καραπαπά: «Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα, ξέρουμε καλά εμείς…» (pic)

Ανάρτηση με νόημα από τον Καραπαπά: «Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα, ξέρουμε καλά εμείς…» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μετά το πέναλτι που έδωσε ο Μαρτσίνιακ στο 90+8 στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιούκαστλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Νιούκαστλ για την 5η αγωνιστική του Champions League και έμεινε ζωντανή για τη «μάχη» της πρόκρισης, με ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+8.

Ο Πολωνός ρέφερι, Μαρτσίνιακ που έχει σφυρίξει αρκετά ματς του Ολυμπιακού, αλλά κι άλλων ελληνικών ομάδων, έδωσε ένα πέναλτι που δύσκολα δίνεται υπέρ της Παρί και ουσιαστικά την… έσωσε.

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά το πέναλτι που έδωσε ο Πολωνός στο Παρίσι, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την απίθανη απόφαση του Πολωνού διαιτητή, θυμίζοντας ουσιαστικά και το μεγάλο λάθος που είχε κάνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με Γουλβς στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» του Europa League, την σεζόν 2019-20.

Τότε είχε ακυρώσει ένα καθαρό γκολ του Μαντί Καμαρά, στερώντας την πρόκριση του Ολυμπιακού επί των «λύκων», ενώ στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ έλεγξε μια φάση στο VAR και υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Λιβραμέντο στο 90+8′, με τον Άγγλο μπακ πάντως να φαίνεται να έχει βρει την μπάλα αφού πρώτα αυτή έχει χτυπήσει στο στήθος του!

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ