Ο Βραζιλιάνος Ζοαοζίνιο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Βραζιλιάνος Ζοαοζίνιο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ (vid)

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκε στον δικέφαλο για τα άκρα της επίθεσης, είναι και αυτό του 29χρονου εξτρέμ της Κρασνοντάρ, Ζοαοζίνιο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες, στον δικέφαλο έχει προταθεί ο Βραζιλιάνος Ζοαοζίνιο. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια (2011-18) αγωνίστηκε στην Κρασνοντάρ και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.

Ο Ζοαοζίνιο που έχει και ρώσικη υπηκοότητα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και ως κρυφός επιθετικός.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Πορτουγκέζα και Λέφσκι Σόφιας, αριθμώντας σε 299 επίσημες συμμετοχές 52 γκολ και 84 ασίστ.

«Έχω προτείνει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του συλλόγου θα τσεκάρουν την περίπτωσή του το προσεχές διάστημα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο metrosport ο ατζέντης του παίκτη και πλέον μένει να δούμε κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωσή του ή θα πάει για κάποιον άλλον προκειμένου να καλύψει τα άκρα της επίθεσης.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ