Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Πάρντο

Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Πάρντο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κολομβία, ο 27χρονος εξτρέμ θα ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μια ακόμα ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Ο Φελίπε Πάρντο το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, μετά από εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών. Ο Κολομβιανός εξτρέμ την πρώτη του χρονιά στο μεγάλο Λιμάνι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη γαλλική Ναντ και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στους Πειραιώτες. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια, στα οποία είχε 4 γκολ και 3 ασίστ. Εκτός από κάποιες «εκλάμψεις», ο Λατινοαμερικάνος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια να μένει μόνιμα εκτός αποστολής.

Ο 27χρονος εξτρέμ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με το μέλλον του στον Ολυμπιακό να φαντάζει αβέβαιο. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κολομβία, θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Πάρντο σκοπεύει να ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας μια ακόμα ευκαιρία, προκειμένου να δείξει την αξία του. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών θέλει να βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να δουλέψει σκληρά, με στόχο να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός ποντάρει στο γεγονός ότι στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ένας προπονητής, με τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία. Ο Πάρντο πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε αγωνιστεί για μία διετία στην Μπράγκα (2013-2015), όταν ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών βρισκόταν στους πάγκους των Μαρίτιμο (2013-2014) και Ρίο Αβε (2014-2015). Οι δύο τους είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άριστη γνώστη του τι είδους παίκτης είναι ο Πάρντο.

Η πρόσληψη του 47χρονου τεχνικού στον Ερυθρόλευκο πάγκο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κολομβία, δίνει έξτρα κίνητρο στον 27χρονο, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να τα δώσει όλα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ