Θέμα στα ξένα ΜΜΕ η πρόσληψη Ερέρα στον Άρη

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ η πρόσληψη Ερέρα στον Άρη

Αρκετά ξένα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η μεγάλη εφημερίδα L Equipe, δημοσίευσαν την είδηση της πρόσληψης του Πάκο Ερέρα στον Άρη.

Ο Άρης έφερε στον πάγκο του έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή από το ισπανικό ποδόσφαιρο και όπως αναμενόταν η είδηση «έπαιξε» σε αρκετά και γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά, η Γαλλική L’Equipe δημοσίευσε το θέμα με τον 64χρονο Ισπανό τεχνικό αναφέροντας τα εξής στον τίτλο και τον υπότιτλό του: «Ο Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του. Ο Άρης εξασφάλισε την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και την άφιξη του Ισπανού τεχνικού».

Εξάλλου, η ισπανική eldesmarque σημειώνει πως: «Είναι μια νέα πρόκληση» και συμπληρώνει ότι: «Ο Πάκο Ερέρα θα ηγηθεί στο πρότζεκτ του ΑΡΗ για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος».
Επίσης ηιστοσελίδα lavozdeasturias υπογραμμίζει πως ο Ερέρα «έπαιξε» δυνατά και για τις Μάλαγα και Λας Πάλμας ενώ υπήρχαν και φήμες και για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Εσπανιόλ.

Δείτε τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για Άρη και Ερέρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ