Ο έρωτας που κατέληξε σε γάμο (pic)

Ο έρωτας που κατέληξε σε γάμο (pic)

Μετά από έξι χρόνια, δεν τα λες και λίγα, ο Ιβάν Σαββίδης έφερε στον ΠΑΟΚ, την μεγάλη του καψούρα, τον Εβγέν Χατσερίντι.

Αυτός ο έρωτας κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια και σήμερα, μια ημέρα πριν μας αφήσει η Άνοιξη, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου πρώην αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου. Τη μεγάλη του καψούρα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό το φλερτ ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου του 2012, όταν στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παρέθεσε την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου μετά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «ασπρόμαυρων». Εκεί ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του Χατσερίντι.

Από τότε μέχρι σήμερα, σε κάθε μεταγραφική σεζόν, υπήρχε πάντα ενόχληση του Δικεφάλου προς τον Ουκρανό αμυντικό. Όμως τα εκατομμύρια που ζητούσε η Ντιναμό Κιέβου, 4 εκατ. ευρώ, κρίθηκαν υπερβολικά εκείνη την εποχή γιατί θα έπρεπε να κλείσουν πρώτα άλλα ανοιχτά μέτωπα. Εν έτει 2017, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr στις 4 Ιανουαρίου του 2018 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει εντολή στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, να ταξιδεύσει στο Κίεβο για να διαπραγματευτεί με τον παίκτη.

Οι δύο πλευρές τα βρίσκουν πολύ γρήγορα και παρότι αυτός ο γάμος θα μπορούσε να γίνει τότε οι ουκρανοί συνέχισαν να ζητούν 4 εκατομμύρια ευρώ παρότι σε λίγους μήνες θα έχαναν τον παίκτη ως ελεύθερο. Σήμερα (31/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γεβγέν Χατσερίντι για τα επόμενα τρία χρόνια. Η βιασύνη των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν τόσο μεγάλη που ξέχασαν να βάλουν το πρόσωπο του Γεβγέν στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν σήμερα το ρόστερ της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ