Ο ΠΑΟΚ, ο Πούκι και οι άλλοι «μνηστήρες»

Ο ΠΑΟΚ, ο Πούκι και οι άλλοι «μνηστήρες»

Ο Τέεμου Πούκι είναι ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ τον θέλει αλλά όπως λέει και ο μάνατζέρ του έχει πολλές προτάσεις από αρκετές ομάδες που επίσης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Τέεμου Πούκι είναι πιο ψηλά από όλους τους επιθετικούς που έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Φινλανδός είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Μπρόντμπι και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων καθώς τα νούμερά του ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένα τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, έχει ήδη πολλές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες διαφόρων χωρών. Τη σεζόν που πέρασε είχε 19 γκολ και 11 ασίστ σε 44 επίσημα ματς, ενώ στα χρόνια που βρέθηκε στην Μπρόντμπι μέτρησε συνολικά 164 αγώνες με 72 γκολ και 23 ασίστ!

Ο εκπρόσωπος του Τέεμου Πούκι σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Καθημερινά είμαι σε επικοινωνία με πολύ κόσμο από διάφορες ομάδες. Θα θέλαμε να είμαστε πιο χαλαροί, ωστόσο είναι αλήθεια πως όποτε ένας παίκτης είναι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουμε αρκετές προτάσεις στο τραπέζι και κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ