Παναιτωλικός: Με Καρέλη η αποστολή για το ματς με τη Κηφισιά

Παναιτωλικός: Με Καρέλη η αποστολή για το ματς με τη Κηφισιά

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κηφισιά στο Αγρίνιο και η ομάδα από το Αγρίνιο θα έχει μετά από 2 μήνες στην αποστολή της τον Νίκο Καρέλη.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο την Κηφισιά στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Super Laegue (2/12,17:00), με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Νίκο Καρέλη να επιστρέφει στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ο 64χρονος προπονητής συμπεριέλαβε τον έμπειρο επιθετικό στην αποστολή των Αγρινιωτών μετά από δύο μήνες, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στην επιθετική γραμμή του Παναιτωλικού. Ο Καρέλης, με αυτό το τρόπο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη 1η Οκτώβρη και την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για ΕΡΤ και ΕΡΑ Σπορ

Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Σενγκέλια, Μαλής, Μπακάκης και Γκρατερόλ, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

..

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ