Ιδού γιατί «καίγεται» η ΑΕΚ για τον Κάιπερς (vid)

Ιδού γιατί «καίγεται» η ΑΕΚ για τον Κάιπερς (vid)

Παρά την ξεκάθαρη άρνηση του Βέλγου επιθετικού, η ΑΕΚ προσπαθεί ακόμη και τώρα να τον πείσει να πει το «ναι», καθώς τα 22 γκολ του στη Football League δείχνουν τι μπορεί να κάνει.

Η ΑΕΚ εδώ κι αρκετές μέρες έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς, όμως ο παίκτης με δηλώσεις του έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να μεταγραφεί στην Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι όμως δεν σκοπεύουν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και οι λόγοι είναι εμφανείς.

Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου προέρχεται από μια ονειρική σεζόν σε ατομικό επίπεδο πετυχαίνοντας 22 τέρματα στη Football League, όπου και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο 21χρονος Βέλγος στράικερ πραγματοποίησε την κορυφαία χρονιά της καριέρας του κι όπως είναι λογικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ αλλά κι ο Ολυμπιακός.

Η Ένωση πρόλαβε και συμφώνησε με τους Κρητικούς για τη μεταγραφή του Βέλγου και μάλιστα είχε δώσει στην ομάδα του Ηρακλείου και τα χρήματα που ζητούσε. Αυτός είναι ο ένας λόγος που δεν έχει αποσύρει ακόμα το ενδιαφέρον της για τον Κάιπερς. Ο δεύτερος και κυριότερος λόγος είναι οι τρομερές εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού στη Football League, που έχουν αναγκάσει την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τη θετική απάντηση του Βέλγου προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ που πέτυχε φέτος ο Ούγκο Κάιπερς με τη φανέλα του Εργοτέλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ