Superleague : «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου»

Superleague : «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου»

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέφρασε τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Κώστα Πολυχρονίου.

Η Superleague ανάρτησε μήνυμα για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας έφυγε από την ζωή σήμερα, σε ηλικία 81 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Κώστας Πολυχρονίου έγραψε τη δική του λαμπρή σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας μας, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά και ως ποδοσφαιριστής και προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Το μήνυμα της Superleague στο Twitter:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Έγραψε τη δική του λαμπρή σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά και ως ποδοσφαιριστής και προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας.»

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1002529945367785477

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ