Σενάριο για Μπουσκέτς στον Άρη (vid)

Σενάριο για Μπουσκέτς στον Άρη (vid)

Το όνομα του νεαρού αμυντικού Οριόλ Μπουσκέτς, μέσου από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα συνδέεται με τους κίτρινους.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Καταλανό Πάκο Ερέρα και την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που δείχνει, μάλιστα, διάθεση για συνεργασία μαζί του, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και τα πρώτα υποψήφια ονόματα από την πλευρά της Μπαρτσελόνα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια από τις περιπτώσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες είναι αυτή του Οριόλ Μπουσκέτς (δεν έχει συγγένεια με τον Σέρχιο Μπουσκέτς), του 19χρονου αμυντικού μέσου της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, που σημείωσε 24 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. Ο νεαρός Ισπανός, που είναι στη Μασία από οκτώ ετών, καθώς και διεθνής με την Κ19 της πατρίδας του, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα τον περασμένο Νοέμβριο σε παιχνίδι του Copa del Rey εναντίον της Μούρθια στο Καμπ Νου.

Τον Φεβρουάριο υπέστη ρήξη μηνίσκου και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ