Παραμένει ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Φελίπε Πιρές

Παραμένει ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Φελίπε Πιρές

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην Χόφενχαϊμ μετά τον διετή δανεισμό του στην Αούστρια Βιένης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεσή του.

Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει επάξια το κενό που άφησε η φυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ψάχνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ «σκανάρει» την αγορά για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ελληνα εξτρέμ, με τον «κιτρινόμαυρο» παράγοντα να έχει ψηλά στη λίστα του τον Βραζιλιάνο, Φελίπε Πιρές.

Ο Λατινοαμερικάνος εξτρέμ ανήκει στη Χόφενχαϊμ και τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αυστρία με τη φανέλα της Αούστρια Βιένης. To10.gr σας είχε ενημερώσει για την προσπάθεια που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος το περασμένο Ιανουάριο, προκειμένου να φέρει στην Ενωση, αλλά ήταν αδύνατο να «σπάσει» ο δανεικός του.

Ο 23χρονος πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν στην αυστριακή ομάδα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια, στα οποία είχε 8 γκολ και 9 ασίστ. Πλέον, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του επιστρέφει στην Χόφενχαϊμ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Ο Φελίπε Πιρές είναι πιθανό να λάβει μέρος στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας, γεγονός που αν συμβεί θα δυσκολέψει  πολύ την προσπάθεια της Ενωσης.

Το ιδανικό σενάριο για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ θα ήταν ο παίκτης να «κοπεί» από τον προπονητή της Χόφενχαϊμ, στην οποία ανήκει από το 2015, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει ούτε μια συμμετοχή με τα χρώματά της. Ο Λατινοαμερικάνος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Λυμπερόπουλου, ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Europa League.

Οι άνθρωποι της Ενωσης πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και πιστεύουν ότι έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, με την ΑΕΚ όμως να έχει το πλεονέκτημα της παρουσίας της στα προκριματικά του Champions League. Αναμφίβολα η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί μεγάλο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή και πάνω εκεί αναμένεται να πατήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ