ΠΑΟΚ : Προτάθηκε ο Τιεβί Μπιφουμά

ΠΑΟΚ : Προτάθηκε ο Τιεβί Μπιφουμά

Ο 25χρονος σέντερ φορ, Τιεβί Μπιφουμά, από τον Κονγκό (με γαλλικό διαβατήριο) και ο οποίος αγωνίζεται στην Σίβασπορ.

Η διαδικασία συλλογής ονομάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις προτάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη, μιας που η μεταγραφική περίοδο πλησιάζει. Η σταχυολόγηση των επιλογών έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να βρίσκονται σε θέση ετοιμότητας από τις πρώτες μέρες του Γενάρη.

Μια περίπτωση που παρουσιάζει δυσκολίες, αλλά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είναι ο Τιεβί Μπιφουμά. Ο 25χρονος σέντερ φορ Κονγκολέζος (με γαλλικό διαβατήριο), αγωνίζεται στην Σίβασπορ, ενώ στο βιογραφικό του έχει πέρασμα από Λας Πάλμας, Εσπανιόλ, Γρανάδα, Αλμερία, Οσμανλίσπορ, Μπαστιά και Γουέστ Μπρομ.

Στην Σίβασπορ ο Μπιφουμά πήγε για βασικός, αλλά έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται λίγο και αυτό στα πλάγια της επίθεσης. Υπέγραψε έναν χρόνο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι και δύσκολα θα υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί το νόμο Μποσμάν και να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, από την στιγμή που θα είναι αυτός ο πρώτος στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ