Ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Αγγελόπουλος για να μιλήσει με τον Μίχελ

Ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Αγγελόπουλος για να μιλήσει με τον Μίχελ

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τους παίκτες που απασχολούν και τις δύο ομάδες.

Οι σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, θεωρούνται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, αγαστές. Οι δύο ΠΑΕ έχουν συνεργαστεί, ειδικά φέτος, με την παραχώρηση παικτών, με τον Δικέφαλο να δίνει με την μορφή του δανεισμού τρεις ποδοσφαιριστές του, Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαϊα, βοηθώντας τον Ατρόμητο να κάνει μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα. Τα δύο σωματεία αναμένεται να συνεργαστούν και φέτος καθώς στον ΠΑΟΚ υπάρχει αρκετό υλικό και ικανό να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Τετ α τετ Μίχελ-Αγγελόπουλου

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη) στην Θεσσαλονίκη για να κουβεντιάσει με τον Λούμπος Μίχελ. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκεί επικοινωνία και αποφασίσθηκε ο παράγοντας του Ατρομήτου να έρθει προς Τούμπα πλευρά για να συζητηθεί το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών. Από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στο Περιστέρι αν κάποιος είναι να μείνει και του χρόνου θα είναι ο Δημήτρης Χατζηισαίας, θέλει να πάει στο εξωτερικό.

«Βλέπουν» Μιχόγιεβιτς

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι μπορεί να «κατηφορίσει» στην Αθήνα είναι ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς. Ο 22χρονος αμυντικός, αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στην Τούμπα, δύσκολα θα μπορέσει να βρει χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν. Η απόκτηση του Χατσερίντι δυσκολεύει τα πράγματα και θα ήταν καλύτερο για τον Βόσνιο στόπερ να δοθεί δανεικός για να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Το κεφάλαιο Κιβρακίδης

Δεν θέλει παίκτες μόνο ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και το αντίστροφο. Ο δικέφαλος του Βορρά τον Γενάρη έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη, όμως δεν ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει τον πρώτο λόγο για τον 25χρονο αμυντικό. Μπορεί το θέμα να έχει λίγο ατονήσει από πλευράς ΠΑΟΚ, όμως δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μετά το ναυάγιο στη υπόθεση του Μάρκο Σρνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ