ΑΕΚ: Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς Γκαρσία και Κάλενς, ακολουθεί ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς Γκαρσία και Κάλενς, ακολουθεί ο Γαλανόπουλος

Λιβάι Γκαρσία και Αλεξάντερ Κάλενς προπονήθηκαν με όλη την ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό. Με δεδομένο ότι η προσεχής αγωνιστική πάει για αναβολή λόγω της αποχής των διαιτητών, η Ένωση ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ, που θα κρίνει το αν θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά με όλη την ομάδα, μετά την προπόνηση που έβγαλε τη Δευτέρα με όσους δεν ήταν στην αποστολή για τον Άρη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο και ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος βέβαια δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας ακόμη τον… ηγέτη Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό (pic,vids)

Από εκεί και πέρα, καλύτερα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση τις προηγούμενες μέρες και πιθανότατα αύριο θα μπει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα. Έτσι, η μοναδική εκκρεμότητα ενόψει Άγιαξ θα είναι ο Γενς Γιόνσον που ακόμη δεν έχει καταφέρει να επανέλθει από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός εδώ και έναν μήνα σχεδόν.

Για Άμστερνταμ βέβαια δεν υπολογίζονται ως γνωστόν ο τραυματίας Στάνκοβιτς και ο Γκατσίνοβιτς που αποβλήθηκε στο ματς με την Μπράιτον. Ο Αλμέιδα έχει μπροστά του μία εβδομάδα ουσιαστικά να δουλέψει για τον Άγιαξ (εφόσον ισχύσει η απόφαση για αποχή των διαιτητών) με – σχεδόν- όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι προφανές φέτος για τον Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ