Παναθηναϊκός : Ξεκαθαρίζει σήμερα του Δώνη

Παναθηναϊκός : Ξεκαθαρίζει σήμερα του Δώνη

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ζήτημα του Γιώργου Δώνη σχετικά με την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με το ραντεβού Αλαφούζου-Παϊρότζ να κρίνει τα πάντα. Stand by ο Πετράκης.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας προπονητής είναι στη Λάρισα και περιμένει τηλεφώνημα από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα συζητήσει σήμερα με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το αν θα προχωρήσουν στην πρόσληψή του.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Νίκος Νταμπίζας, ενημέρωσε χθες τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ σχετικά με τις απαιτήσεις του Δώνη για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα ενημερώσει τον Ταϊλανδό επιχειρηματία ώστε να πάρουν μια απόφαση από κοινού.

Ο Αλαφούζος από την πλευρά του είναι θετικός, όμως για να γίνει η όποια κίνηση θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως ο Πιεμπονγκσάντ. Μέσα στην ημέρα πάντως αναμένεται να παρθεί η όποια απόφαση. Ταυτόχρονα, το plan Β παραμένει ο Γιάννης Πετράκης, με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων με τον συνάδελφό του, Γιώργο Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ