Άρης : Στο στόχαστρο ο Ντε Γκαλαρέτα (vid)

Άρης : Στο στόχαστρο ο Ντε Γκαλαρέτα (vid)

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα B είναι ψηλά στην λίστα του Άρη.

Ένας από τους πρώτους παίκτες που πρότεινε στον Πάκο Ερέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Ινίγκο Ρουίθ Ντε Γκαλαρέτα. Ο 25χρονος Ισπανός μέσος (γεννήθηκε στις 6/8/1993) ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής σε φιλικά παιχνίδια και στην συνέχεια πήγε στην δεύτερη ομάδα, με την οποία είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει την φανέλα του Άρη.

Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα το έκανε στις 14 Ιουνίου του 2011, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Παρίς Σεν Ζερμέν. Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην Σαραγόσα στην Λεγκανές και στην Νουμάνθια ενώ είναι διεθνής και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανία.

Τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Γιαννιώτα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Γιαννιώτα, στον οποίο και εξέφρασε το ενδιαφέρον του. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στην Βαγιαδολίδ με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί με τον Άρη στη Superleague, ξεκαθάρισε όμως, ότι προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ