Πούκι : Καλοβλέπει την περίπτωση της ΑΕΚ

Πούκι : Καλοβλέπει την περίπτωση της ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τεέμου Πούκι βλέπει την περίπτωση της ΑΕΚ με καλό μάτι και κοιτάζει να βρει σημείο επαφής με την Ένωση.

Ο Τεέμου Πούκι είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του. Προτεραιότητα στην ΑΕΚ είναι η απόκτηση φορ και εξτρέμ, με στόχο της ομάδας να υλοποιηθεί αυτό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ένα από τα πολλά ονόματα που «παίζουν» για την πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι αυτό του Φινλανδού επιθετικού. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πούκι κοιτάζει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας και της ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε ότι και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, όπως και πολλές ομάδες ακόμα.

Ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζοντας ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ο προπονητής της εποχής του Παναθηναϊκού που είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αποφάσισε να ξεκινήσει και να στείλει μήνυμα προκειμένου να στήσει γέφυρες επικοινωνίας με την ΑΕΚ για πιθανή συνεργασία.

Η Ένωση από την πλευρά της παραμένει άγνωστο αν έχει τόσο ψηλά στη λίστα της τον Φινλανδό φορ και αν θα επιχειρήσει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ